U kunt hier uw e-mailadres invullen voor onze nieuwsbrief:

Nieuws

nieuws

Vacature

Vakantiebaan Commerciele Binnendienst

Werk dat aansluit bij je studie? Kom ons ondersteunen op de Commerciële Binnendienst! En breng aspecten van inkoop, magazijn en verkoop in praktijk.


Wij zoeken per direct:
Medewerker Commerciële Binnendienst, 1 FTE


Bedrijfsprofiel:
Oudshoorn chirurgische techniek b.v. is een klein, gerenommeerd bedrijf in Oss dat zich binnen de medische sector heeft gespecialiseerd in orthopedie en plastische chirurgie. Sinds 1983 verkopen wij als zelfstandig distributeur hoogwaardige producten aan ziekenhuizen en privé klinieken in Nederland en zijn wij nauw betrokken bij de klinische toepassing van onze producten. Producten worden betrokken bij internationale leveranciers.

Bedrijfscultuur:
Binnen de organisatie heerst een informele en prettige werksfeer. Je komt te werken in een klein, hecht team van professionele medewerkers waarbij gezamenlijk wordt gestreefd naar een goede service voor onze klanten. Verder is de cultuur in dit bedrijf absoluut no nonsens en zijn de communicatielijnen kort.

Functie omschrijving:
De taken zoals hieronder omschreven voer je zo zelfstandig mogelijk uit. Er is een hechte samenwerking en regelmatig overleg met je collega’s.
• Het verlenen van Customer Service;
• Het verzorgen van verkooporders inclusief orderpicking en verzending;
• Het verzorgen van bruikleenaanvragen van instrumentensets;
• Het verzorgen van de gehele inkoop inclusief inklaring binnenkomende goederen, en waaronder voorraadbeheer;
• Het verzorgen van de eerstelijnsopvang van binnenkomende telefoongesprekken en zo mogelijk zelfstandig afhandelen;

Functie eisen:
Je hebt een opleiding op MBO+ / HBO niveau dan wel middels werkervaring verkregen. Een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels is een absolute eis; voor de uitoefening van de functie heb je veelvuldig contact met leveranciers en klanten.

De volgende sleutelwoorden op jou van toepassing: hands-on mentaliteit, flexibel, praktisch, integriteit, verkoop- en kwaliteit gericht.

Dienstverband:
Voorkeur 40 uur per week, werktijden maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur, minder uren bespreekbaar. Tijdelijk dienstverband voor drie maanden.

Salaris:
Marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ivonne Tiemissen, telefoon: 0412 - 632400. Solliciteren doe je middels je uitgebreide CV en motivatie per e-mail te sturen naar info@oudshoornbv.com ter attentie van Ivonne Tiemissen.