U kunt hier uw e-mailadres invullen voor onze nieuwsbrief:

TiREX wondspreider
Producten
Chirurgisch instrumentarium
TiREX wondspreider

TiREX wondspreider

Introductie

Dit pneumatische systeem is de innovatie op het gebied van wondspreidersystemen. Door een simpele druk op een knop, ontkoppelt u de systeemarmen en kunt u die in elke gewenste positie brengen. Bij het loslaten van de knop wordt de ingestelde positie direct vergrendeld.

Afbeelding(en)

Tirex.jpegTirex_hip.jpegTirex_hip_2.jpegTirex_schouder.jpeg

Beschrijving

Door het simpele drukknop-mechanisme heeft u meer controle over het instellen van uw systeem en hoeft u niet aan een ander te vragen om de klem vast te draaien. Dit komt de hanteerbaarheid en precisie ten goede.

Zo kan TiREX een oplossing zijn voor het nijpende tekort aan handen bij een ingreep en aan de andere kant en een positieve invloed hebben op infectiepreventie; immers, minder personen rond een ingreep verlaagt het risico op infecties.

TiREX is volledig onderhoudsvrij; het systeem wordt één keer per jaar gratis omgeruild voor een nieuw gereviseerd exemplaar, zodat u altijd kunt rekenen op de goede werkzaamheid.

De TiREX armen worden ontkoppeld en vastgezet door middel van een slim systeem van ventielen en gasdruk (CO2 ampullen). U gebruikt per ingreep slechts 1 ampul CO2. Deze ampullen zijn Gamma gesteriliseerd, zijn geschikt voor medisch gebruik en bevatten medisch CO2 gas onder druk.

De gasdruk zorgt ervoor dat de koppelingen niet kunnen verlopen tijdens een ingreep. Elke haak die u wenst te gebruiken of waar u erg aan bent gehecht passen wij graag voor u aan, zodat deze gebruikt kan worden met het TiREX systeem.

Fabrikant

logo_Orion.jpg

Documenten

Video

Heeft u vragen?

Klik hier