U kunt hier uw e-mailadres invullen voor onze nieuwsbrief:

Producten
Knie
Optetrak knie systeem

Optetrak knie systeem

beschrijving

Al meer dan 30 jaar schrijft Exactech geschiedenis met het Optetrak knieprothese systeem. Een systeem dat bewezen resultaten oplevert voor patiŽnten en medisch specialisten over de hele wereld.

Het Optetrak knieprothese systeem is ontworpen door een zeer gerenommeerd auteursteam met ruime ervaring in de knieprothesiologie; Albert Burstein en John Insall. In 1970 brachten zij de IB-I en in 1985 de IB-II op de markt. Optetrak is de evolutie van de Duo Condylar, Duo Patellar, Total Condylar, IB I en IB II. Het Optetrak knieprothese systeem kenmerkt zich door optimale Patella tracking, Low Contact stress, compact en slim instrumentarium.

Het Hospital for Special Surgery in New York plaatst al 20 jaar lang jaarlijks ruim 1000 Optetrak knieprotheses. Wereldwijd zijn er ruim 300.000 Optetrak protheses geplaatst. Ook in Nederland groeit het aantal gebruikers snel. Het Optetrak systeem is zeer compleet met alle opties en mogelijkheden van een modern knie-systeem.

producten

Optetrak Logic

Optetrak_Logic_profiel.jpgOptetrak_Logic.jpgOptetrak_logic.jpgPS_Notch_Guide_small.jpg
Met een simpele, botsparende techniek en weefselsparend instrumentarium voldoet Optetrak Logicģ aan de huidige wensen van de meest actieve patiŽnt.

Exactech Guided Personalized Surgery

Exactech_GPS.jpgExactech_GPS_scherm_2.jpgGPS_Geavanceerde_precisie.jpgGPS_Gepersonaliseerde_protocollen.jpg
ExactechGPS Guided Personalized Surgery is een geavanceerde technologie die u real-time visuele begeleiding biedt bij het plaatsen van een knieprothese.

Optetrak PS/CR

Optetrak_CR.jpg
De Optetrak Posterior Stabilized en Cruciate Retaining knie zijn de basis van het zeer uitgebreide Optetrak knie systeem dat is ontwikkeld in samenwerking met de kniespecialisten van het Hospital for Special Surgery in New York.

Optetrak Uni Condylar

Optetrak_Uni.jpg
De Optetrak Uni Condylar knie zorgt in combinatie met het instrumentatrium (LPIģ) voor een besparing van gezond botweefsel. Het systeem kenmerkt zich door een eenvoudige reproduceerbare techniek en perfecte ligament balancing.

Optetrak Revisie systeem

Optetrak_revisie_1.jpg
Het Optetrak knieprothese systeem wordt versterkt door een zeer uitgebreid en compleet Revisie systeem om de resultaten voor uw patiŽnt te verbeteren, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Fabrikant

exactech.jpg

Heeft u vragen?

Klik hier