U kunt hier uw e-mailadres invullen voor onze nieuwsbrief:

MicroAire 5000 series boor- en zaagsysteem
Producten
Boor en zaagsysteem
MicroAire 5000 series boor- en zaagsysteem

MicroAire 5000 series boor- en zaagsysteem

Introductie

Met de meest veeleisende hand- en voetspecialisten heeft MicroAire heeft het unieke 5000 small bone boor- en zaagsysteem ontwikkeld.

Afbeelding(en)

5025_ElectricConsole.jpg5641_SmartDriver.jpg5000ET_CutOut.jpg5995U_SoloDriver.jpg

Beschrijving

De MicroAire 5000 serie bestaat uit een power console en diverse handstukken voor iedere kleine ingreep.
Intuitive Surgical Instrument System: intuïtief, eenvoudig, innovatief en betrouwbaar.

Electric Instrument Control Console

De basis van dit systeem wordt gelegd met de Power Console waarmee u twee handstukken tegelijk kunt gebruiken. De console herkent het handstuk zodra deze met de kabel wordt ingeplugd en door middel van het eenvoudig te bedienen touchscreen heeft u perfecte controle over de power. U geeft op het touchscreen de gewenste power aan en u bent klaar om te beginnen.

5025_ElectricConsole.jpg

Uniek aan deze power console is het Smart Loop systeem. Deze meet de kracht die wordt geleverd en zorgt ervoor dat de kracht altijd gelijk blijft. Het teruglopen van kracht bij het zware werk behoort hiermee voorgoed tot het verleden.
De Power Console is te gebruiken met de handstukken van de MicroAire 5000 serie en de MicroAire 1000 serie.

Handstukken

Om aan alle eisen van de huidige specialisten te voldoen, ontwikkelde MicroAire drie handstukken.

56415000ET5995U
Electric SmartDriver™ DUOeElectric Modular MotorSolo™ Driver
5641_SmartDriver_small.jpg5000ET_CutOut_small.jpg5995U_SoloDriver_small.jpg


Electric SmartDriver™ DUOe (dual trigger)

De 5641 SmartDriver DUOe™ is een multifunctioneel krachtig handstuk met een complete selectie quick-connect koppelstukken. De koppelstukken zijn ontworpen voor een groot aantal toepassingen zoals zagen, boren, reamen en het plaatsen van K-draden. Het zeer veelzijdige handstuk is ergonomisch gevormd en heeft twee knoppen waarmee u met precisie drie verschillende opties selecteert (voorwaarts, achterwaarts en oscillerend).

Er zijn diverse koppelstukken verkrijgbaar voor de SmartDriver™ DUOe. Klik hier voor een overzicht van de koppelstukken.

5000ET Electric Modular Motor

De 5000ET Electric Modular Motor is een handstuk waarmee u met diverse opzetstukken een compleet systeem in handen heeft. De iSIS™ 5000ET Electric Modular Motor is uitgerust met een in lengte verstelbare hendel op de bovenkant van de handstuk. Deze hendel zorgt voor perfecte controle bij kleine ingrepen, ongeacht u korte of lange vingers heeft. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om op het iSIS Power Console een voetpedaal aan te sluiten.

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de 5000ET Electric Modular Motor. Klik hier voor een overzicht van de accessoires.

SOLO™ Wiredriver

De jongste telg uit de MicroAire familie is de unieke Solo™ Driver. De Solo Driver is ‘s-werelds kleinste wiredriver die K-draden moeiteloos voor u plaatst.

De Solo™ is ontwikkeld met de meest veeleisende hand- en voetspecialisten. Maandenlang is MicroAire bezig geweest de wensen van deze groep samen te brengen in één uniek handstuk: de Solo™ Wiredriver. Een handstuk dat perfect in uw hand ligt, ultieme controle met de toppen van uw vingers, volledig gecannuleerd, lichtgewicht en zeer eenvoudig in gebruik. De Solo™ Wiredriver is absoluut een aanwinst voor iedere hand- en voetspecialist.