U kunt hier uw e-mailadres invullen voor onze nieuwsbrief:

Instrumentarium handchirurgie
Producten
Hand & Pols
Instrumentarium handchirurgie

Instrumentarium handchirurgie

Introductie

Om handchirurgie eenvoudiger te maken zijn intelligente oplossingen nodig. Deze oplossingen moeten u en uw patiŽnt het beste resultaat leveren. Door directe samenwerking tussen gerenommeerde chirurgen en hun teams, heeft KLS Martin nieuwe ideeŽn omgezet in innovatieve producten. Het resultaat hiervan is een uitgebreid assortiment met hoogwaardige producten welke uitblinken door hun unieke en eenvoudige ontwerp, maar die tevens garant staan voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Afbeelding(en)

Vicky_Easidriver.jpgArthroscopie_systeem_voor_handchirurgie.jpgIliac_Crest_boor.jpg

Beschrijving

banner_KLS_Martin_instrumenten.jpg

Naast het standaard instrumentarium heeft KLS Martin ook speciaal instrumentarium voor handchirurgie ontwikkeld. Een overzicht van dit instrumentarium treft u aan op deze pagina.

Vickers Easidriver

Vickers_Easidriver_22-618-00-07.jpg

Binnen handchirurgie is het vaak nodig om K-draden te plaatsen, kleiner te maken en te verwijderen. Het is belangrijk deze handelingen met ťťn hand uitgevoerd kunnen worden, zodat de andere hand vrij is om de handeling te ondersteunen.

KLS Martin heeft daarom de Vickers Easidriver ontwikkeld - een driver die de gewenste handeling met een K-draad vereenvoudigd. Dit instrument is met ťťn hand te bedienen.

Vicky_Easidriver_gebruiksaanwijzing.jpg

Handarthroscopie systeem

KLS Martin biedt dit systeem aan waarmee de chirurg de hand van de patiŽnt in de best mogelijke positie kan plaatsen bij arthroscopische ingrepen en tractie kan verlenen.

Hand_arthroscopie_systeem.jpg

Iliac Crest boor

Iliac_Crest_boor_2.jpg

De Iliac Crest is het meest geprefereerde gebied om donorbot te oogsten. KLS Martin biedt daarom de Iliac Crest boor aan om met een eenvoudige techniek bot te oogsten.

Iliac_Crest_boor_3.jpg

Polsgewricht stabiliteitsblokken

Bij scaphoid fracturen heeft de plaatsing van het polsgewricht een belangrijke invloed op het resultaat van de ingreep. KLS Martin ontwikkelde een alternatief voor het opstapelen van textiele doeken om de pols in de correcte positie te plaatsen. Met twee blokken die gestapeld kunnen worden biedt het systeem een stabiele fixatie van het polsgewricht tijdens de ingreep. Of de pols nu in palmaire- of dorsale positie geplaatst moet worden, met de twee blokken krijgt de specialist een veel betere kijk op operatiegebied tijdens de ingreep.

Fabrikant

KLS_Martin_Logo_240x110.jpg

Documenten

Video

Heeft u vragen?

Klik hier